Officieel verdeler

Ons bedrijf


Lasapparaten Houvenaghel heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het lasgebeuren. Dit eerst als lasser en sinds kort ook als verkoper van lasapparaten en toebehoren. Met mijn jarenlange ervaring kan ik u het perfecte toestel aanbevelen van 1 topmerk. Ik verdeel alles van Parweld.

Wenst u onze producten te leren kennen? 

Graag kom ik bij u langs voor een persoonlijk advies naar het zoeken van een op maat geselecteerd toestel. Hebt u niet meteen een toestel nodig? Dan kan u gerust bij mij alle toebehoren verkrijgen oa, lasdraad, toortsen, mondstukken, lashelmen ,... Alles wat u nodig hebt om perfect te kunnen lassen hebben we in ons gamma.

Hebt u het lassen nog niet volledig in de hand of wil u uw toestel beter leren kennen? Geen probleem, ook lasopleidingen als de voorstelling van een nieuw toestel behoren tot ons aanbod.

Om mijn klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, opteer ik ook voor een snelle service bij zowel het leveren als de herstellingen.
Wilt u graag dat ik u een bezoekje breng of wenst u liever een online prijsofferte, alles is mogelijk.

Ontstaan Parweld.

Parweld werd opgericht in 1972. En is vandaag de dag één van de marktleiders in productie en ontwikkeling van lastoortsen en gebruiksgoederen. Parweld is gevestigd in Worcestershire, England vanwaar alle wereldwijde ondersteuning gebeurt. De reputatie van Parweld is gebouwd op constante ontwikkeling en verbetering van bestaande en nieuwe producten. En dit met steeds de grootste toewijding aan de kwaliteit.

Hierdoor biedt Parweld:

- De grootste range wereldwijd van: Mig, Tig en plasma-toortsen
- Verdere uitbereiding naar nieuwe producten, waaronder mig-lastoestellen en inverter- lasmachine
- Parweld is de grootste leverancier in het Verenigd Koninkrijk
- Parweld is de 3é grootste fabrikant in Europa
- Met een productie van meer dan 110.000 toortsen per jaar behoort Parweld tot de wereldtop.

Daar wij service hoog in het vaandel dragen, kunt u steeds vrijblijvend contact met mij opnemen op het nr 0498/44.98.47 of via info@bartlas.be.